Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

På väg tillbaka

leave a comment »

Ryggen har inte varit speciellt bra senaste tiden och det är sjukt tråkigt eftersom jag bara vill ut i friska höstluften. Till och från jobbet duger inte, jag vill få kvalitétsträning. Idag kom jag äntligen ut på första träningspasset på en vecka. Så länge det inte är för stökig terräng och jag inte behöver hoppa av och på cykeln så går det faktiskt över förväntan. Access Rehab har hjälpt mig lite och tillsammans med vila verkar det göra susen någorlunda.

Jag och Angelica var ute en sväng och körde fina motionsspår och grusvägar på Gärdet/Djurgårn och den här gången var det inte min rygg som sa stopp utan i stället Angelicas knän 😦 Vi snurrade hem lugnt och väl på Gärdet körde jag några varv på Rodny-banan.

Imorrn är det Li Peloton 6.30 och på kvällen ska jag på qinopraktik för att förhoppningsvis räta ut kroppens frågetecken. Med lite tur blir det start i Lida både lördag och söndag..

IMG_8922

 

Written by Martin SE

1 oktober, 2014 den 19:26

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: