Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Col du Tourmalet idag

leave a comment »

Sista bergsetappen i detta års upplaga av Tour de France kommer att bjuda på ett sällan sett skådespel. Avslutningen sker med stigning på Col du Tourmalet, en episk stigning i Tour de France-sammanhang. Det kommer bara vara att njuta!

För Andy Schleck, som ligger 8 sekunder bakom Alberto Contador, är det här den sista etappen han kan vinna Tour de France på. Det måste innebära attacker och idel attacker från luxemburgaren i Team Saxo Bank. Om Schleck inte har åtminstone 1-2 minuter ner till Contador och Denis Menchov efter etappens slut så riskerar han att hamna på tredje plats efter lördagens tempoetapp – så bra är Contador och Menchov på tempoåkning och så dålig är Schleck.

Se till att sitta klistrade vid tv:n i eftermiddag – större än så här blir det knappast i cykelsammanhang!

Written by Martin SE

22 juli, 2010 den 02:47

Publicerat i Tour de France

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: