Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Dags för återhämtningstur innan allvaret börjar

with 3 comments

Idag blev det lugn återhämtningstur längsmed kustremsan från Cagnes sur Mer där vi bor, till Cannes. Fint och behärskat. Något kyligare vid kusten än uppe i bergen dock, vilket gjorde armvärmare och knävärmare väldigt välkomna!

I Cannes blev det en liten grillad macka och njutning vid beachen, helt klart värt efter senaste dagarnas slit. När vi kom hem stekte vi lite på balkongen innan vi tog bussen in till Nice och åt en bit mat. Gillar stan!

Imorrn väntar en riktig bergstur uppför till Col de Vence och vidare bortåt. Can’t wait for it!

Gabriel & Kalle

Min utsikt under pausen i Cannes

Grabbarna var rätt nöjda

Undertecknad på vägen hem

Kalle visar hur det går till i Nice

Written by Martin SE

13 mars, 2012 den 20:15

Publicerat i Nice 2012

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Har en kusin som bor i Nice.Har åkt mycket rollerblad på promenade des Anglais.Finns många finna bergspass runt omkring ända upp till parc du Mercantour, mycket vackert området.Lycka till.Har ni varit i gamla Nice? Där är det mycket Italienskt.Vi syns i Sthlm.Allez!Allez

  Guy Branchard

  13 mars, 2012 at 20:49

 2. Någon större nöd verkar det inte gå på er 🙂

  Niklas

  13 mars, 2012 at 21:34

 3. Ni verkar ha det riktigt bra där nere. En fin bergsby att äta mat i är Mougins (rakt norr om Cannes, har för mig att Tore Wretman bodde där också) som i alla fall för ett antal år sedan var en riktigt bra krog: L’Amandier (http://www.amandier.fr).

  Jonas

  13 mars, 2012 at 21:38


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: