Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Tubeless i Stockby

leave a comment »

Det har blivit lite si och så med träningen sedan Kolmårdsbiken. Idag var jag äntligen igång och nosade på tröskel igen. Och som det gick.

Maltes har hjälpt mig att konvertera till tubeless så jag cyklar på Maxxis Ikon tubeless nu. En vän skulle köra Stockby MTB-slingan på Lidingö så jag tänkte jaga ikapp lite.. och det gick väl rätt bra förutom att jag inte såg skymten av någon mänsklig varelse (dock massa rådjur!).

Jag tänkte egentligen inte trycka på men det gick rätt undan redan i början så jag bestämde mig för att trycka på lite i alla fall. Det visade sig att det räckte för ny rekordtid på 16:48 kring MTB-banan som dessutom är ca 100 m längre i år 🙂

Maxxis Ikon tubeless kändes riktigt bra dessutom. Lättrullade och det kändes som jag hade en extra växel i varje backe.

På vägen hem såg jag att de öppnat upp nya cykelstråket från Lidingövägen ner mot Värtan så det blev invigning där för egen del.

IMG_7286

Written by Martin SE

7 maj, 2014 den 20:10

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: