Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Garmin GPS bästa sättet hitta nya vägar

with 2 comments

Tyvärr tog jag fel på dag för Stockholmscupen i CX, i stället fick jag två hyggliga distanspass på landsvägen.

Fredag kväll trampade jag upp till Roslagen (Strava) och hälsade på mamma och pappa en sväng. Det gick rätt snabbt med lite medvind och kantvind och jag klarade mig bra trots några konstiga bilomkörningar.

Lördag hemåt, först en sväng förbi Vilma + vänner i närheten innan jag tog mig ner mot Norrtälje på ej förut cyklade vägar. Förhoppningen var att åka ner till Norrtälje och sedan ta ut på Gamla Norrtäljevägen och jag plottade ut en markering att följa på GPS:en. ”Tyvärr” så gav Garmin mig en liten förlängning i stället som blev väldigt fina Roslagsvägar innan jag hamnade på rätt väg igen. I stället för 11 mil blev det 15 och jag var lite krokig sista biten in till stan.. (Strava)

Tankarna var stundtals många. Varför gör jag detta? Är det här verkligen kul? Jag lägger nog av med cykel efter detta. Fy fan. Nä, det här var bannemej inte skoj. Hoppas jag inte bonkar. Kan det sluta blåsa snart? Uuuugh. Kan inte nån möta mig med bil vid Roslagsstoppet? Varför ska det regna på mig? Hoppas det inte regnar hela vägen nu. Tack pappa för 2 mackorna jag fick med mig i alla fall!

En sväng var det faktiskt ganska kul med snabba och sköna vägar upp mot Gamla Norrtäljevägen.. hem kom jag till slut.

Bjuder på en bild från helgen, när jag bara var 10 % slut som artist:

2014-08-22-18.55.36

Written by Martin SE

24 augusti, 2014 den 19:12

Publicerat i Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ungefär så där kände jag igår, efter att ha hojat i 2,5 timmar hällande regn (och hagel en stund) men efter ett varmt bad så var livslusten tillbaka och jag har även idag varit ut på hojen igen =)
  Men jag kan hålla med om att när man bonkar då vill man aldrig sätta sig på hojen igen, inte förrän man fått sova ut och äta sig mätt igen =)

  På´t igen bara Martin =)

  //Fritz

  Fritz

  24 augusti, 2014 at 21:01

  • Tack 😉 Det finns ju även fina stunder på hojen så det blir tillbaka till tvåhjulingen redan i veckan!

   Martin S.

   24 augusti, 2014 at 22:02


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: