Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Pannlampspremiär i Fiskartorpet

with one comment

Då var det gjort, premiär med pannlampa denna höst.

Jag snurrade först runt solo i Grönsta på helt nya stigar. Magiskt stigsystem där alltså. Helt sjukt! Riktigt skoj. Lekte och hoppade och hade mig innan jag slöt upp med Maltes-gänget och nötte lite Fiskartorpet i skymningen.

Fiskartorpet är ändå lite hatkärlek för mig. Jag lyckas aldrig fixa hela slingan utan att kliva av cykeln. Det är alltid något ställe som jävlas för mig. Så även under de två varv vi körde idag, det ena långsamt och det andra lite mer pangpang innan vi tog oss mot Lappis för att köra lite skön MTB på skrå där. Det gick sådär eftersom det var stökigt, jag inte såg ordentligt och är allmänt dålig 😉

Jag kan också säga att en pannlampa räcker inte, vet inte vad jag tänkte där. Jag har alltid kört med två lampor, en på styret och en på hjälmen – och det tänker jag fortsätta med för det behövs.

Bjuder på två sköna videos från kvällen:

Written by Martin SE

10 september, 2014 den 10:27

Publicerat i MTB

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Åh, en sån jävlig slinga kommer jag att köra ikväll, Rocklunda… Fast med nya lampor *motiverad*

    Cykelkatten

    10 september, 2014 at 14:41


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: