Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Kompiscrossat

leave a comment »

Många premiärer denna vecka och så även Kompiscrossen för mig. Jag trodde jag fått till CX:en men när jag kommer fram till Stora Skuggan var det bara att konstatera att ny bakväxel trots allt behövs. Med 15 min kvar till start trampade jag hem för att byta till MTB:n. Väl tillbaka i Stora Skuggan så väntade jag tills alla kört 1 varv innan jag gav mig in i leken. Först ligga bakom en stund för att lära mig banan och sedan jobba upp mig lite.

Kul bana den där Hästpojken 2.0 och jag körde upp mig rätt rejält. Sista varvet blev faktiskt mitt snabbaste fast det inte kändes så..

Det hela fastnade rätt bra på video så håll till godo. Mer cross framöver garanterat!

Written by Martin SE

14 september, 2014 den 18:15

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: