Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Keps Cup Tullinge

with 2 comments

IMG_1443
Precis innan målgång!

Tullinge SK levererade en uppdaterad Keps Cup-bana 2015, med mer stig och snö än förra året. Riktigt skoj bana som alltid och ändå snabbt underlag!

Idag fick jag en bra start, men tappade efter första varvet då det gick lite snabbt för mig. Sedan sjönk jag lite till på en grusraka, innan jag fick sällskap av en SMACK-kille på varv 3. På ett stökigare parti gick han om ett barn, barnet vurpade och jag tvärstannade och vurpade halvt om halvt med och kollade läget med barnet och plockade upp hans cykel. Allt gott, så jag försökte skaka bort snön från skorna och trampa vidare. Inte då! Kunde inte klicka i och fick jobba lite extra mot snön i pedaler och clips innan jag kunde börja köra ikapp de 4-5 som åkt om mig.

Jag kände faktiskt redan på tredje varvet att det var några timmar sedan frukost, så jag tryckte i mig lite nödgel, och den hjälpte. Mina två sista varv var även de snabbaste och jag körde upp mig ett antal placeringar, inklusive kom om SMACK-killen som måste haft över halvminuten på mig efter tredje varvet. Det slutade tydligen med en 5:e plats av 15 startande i H30/junior. Helt ok!

Angelica körde också och det gick betydligt bättre idag än igår. Skönt!

Suveränt arrangerat och efteråt blev det en snabbdusch av cyklar med portabla cykeltvätten.

Strava

IMG_1438
Angelica gasade på.

Written by Martin SE

22 mars, 2015 den 15:13

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Innebär detta att jag prejade ett barn av banan? Utan att stanna eller ens märka det. Vilket svin!

  /SMACK-killen

  Olov Svartström

  25 mars, 2015 at 20:36

  • Haha! Du körde om på ett småknökat parti, det gick bra, sen blev det för mkt när barnet hörde mig och det kom ett drop 🙂 gick bra med killen!

   Martin S.

   25 mars, 2015 at 20:43


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: