Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

En klassiker på Färingsö

leave a comment »

Distanspass behövs onekligen om jag ska cykla 3-5 h per etapp i Sudety, Polen och sedan cykla 70 mil på 4 dagar från Åre till Stockholm.

Min lagkompis Simon i BERT (Boon Edam Racing Team) och jag trampade således ett gäng mil på Ekerö och Färingsö idag. Jag cyklar helt ärligt talat inte speciellt mycket på Mälaröarna, så det är alltid lika kul att återvända dit.

På Simons schema stod det LSD. Mitt schema sa bara distans. Det var rejält blåsigt och med en nu drygt 2 veckor lång svacka kroppsmässigt för egen del, var det tufft i motvinden. Simon på sin TT-hoj var klart mer aero och även formmässigt klart bättre (tack för vindskydd). Men en bit in i passet kom jag igång lite mer som jag brukar och när solen dessutom kom fram blev det onekligen än bättre. Västen åkte av, armvärmarna åkte ner och farten gick upp.

På hemvägen stannade vi för en trevlig Cappuccino i solen. Simon hade scoutat en kaffebar, som helt klart levererade. Så pass att jag efteråt skarvade lite på Djurgården.

Ett trevligt pass, helt enkelt.

Strava

2015-07-11-11.33 2015-07-11-12.35 2015-07-11-12.02

Written by Martin SE

11 juli, 2015 den 18:42

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: