Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Klassisk MTB-distans med Scott-grabbar

leave a comment »

IMG_1256
Grabbarna Grus..

Efter ett gäng pass på fatbike så var cykelvalet lätt när Marcus E snackade om MTB-distans idag lördag. Sagt och gjort, slöt Marcus E, Calle F och jag upp vid Ursviks spårcentral. Alla givetvis på varsin Scott, Marcus dessutom på en splitterny Scale RC – ”vinterhojen” – somliga har det bra!

Vi snurrade iväg på kända stigar i Ursvik och bort mot Järva. Där gick vi på en annan klassisk led – Hanstaleden. Under perioden november till april är den leden ganska lerig, inte minst idag! Calle med lerdäcken brände iväg enkelt, medans vi andra fick slira glatt i leran. Sedan gick vi på gröna, milspåret. Ren misär faktiskt. Precis så som jag minns att det ser ut i mars varje år. Det är mer sjöar och djupa vattenpölar än stig. Fostrande!

Efter kallbad var vi sugna på lite torrare mark, så vi tog närmsta lämpliga backe upp från scoutstugan och trampade glatt efter Calle på härligare underlag bort mot Kalhäll och tillbaka. Sedan var vi ganska nöjda – det blev en eller två schyssta partier till innan vi var tillbaka och fansen överöste oss med frågor om NICK-spåret.

64 km och 3:13 på klockan. Mitt längsta pass på 6 v. Nu kämpa vidare med vinterträningen.

Tack för sällskapet och guidning grabbar!

IMG_1234
Nej nej, fel! Vi ska åt andra hållet! Calle pekar med hela armen.

IMG_1237
Goa ryggar att ligga bakom.

IMG_1244
Glada miner på Marcus och Calle!

IMG_1246
Undertecknad..

Written by Martin SE

5 december, 2015 den 16:01

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: