Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Uppladdning för Billinge

leave a comment »

Inför Billinge har jag knappt någon aning om hur kroppen kommer svara och hålla. Ena dagen är jag på G och andra dagen rätt harklig och kantig i skogen. Så på lördag får det helt enkelt bära eller brista.

Sista dagarna är det till att finputsa lite på småsakerna. Jag har vässat lite extra på Fiskartorpets fantastiskt jobbiga bana och senast i kväll trampat långloppskaraktäristiska spår på Lidingö. Tyvärr inget Arlanda Test Track då jag har ett minst sagt totalspäckat privat schema just nu. Mer om det framöver..

Så här lite väl nära inpå har jag också köpt ett par nya MTB-skor. Det var på tiden. Det blev ett par mycket sköna Specialized Expert XC, som jag faktiskt tyckte satt bättre än S-Works skorna.. Klossarna är flyttade så långt bak det går och jag har fått ett sanslöst tramp med dessa skor. Hoppas det håller i sig 🙂

-mnwz2j7WUAPnZJJJPWszJXljZHwrJsbJ0SYv_Pruco-2048x1536

Billingepolare..

z9HFx_2J3AsOF0_UJzM5QLIU9x30ZjpIM7CQHYbYZKI-2048x1536

Kötta lite fin stig..

20170509_172057

Nya favoritskorna!

Written by Martin SE

9 maj, 2017 den 20:52

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: