Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Leverans med cykelprylar från Erlan

with 2 comments

Förra veckan la jag en beställning på en hel rad med cykelnyttiga prylar, hos min favoritbutik Erlan. Nu har jag fått leveransen! 🙂

Här är prylarna jag köpte (klicka på bilden för full storlek):

Cykelprylar från Erlan - vattenflaskor, slang & däck, energi, verktyg och skoöverdrag. Helt enkelt måsten för cyklisten.

Det blev alltså vattenflaskor, däck & slang, energi, verktyg och så skoskydd inför hösten.

Jag är imponerad av att Erlan hade allt i lager och att de fick iväg mina cykelprylar så snabbt. Det är så här en butik ska skötas!

Här är närmre info om exakt vad jag köpte:

Jag är redan nu supernöjd. Det här är saker som kommer att underlätta, framför allt verktygen som jag inte haft sedan tidigare.

Allt gick på 2881 kr, inkl frakt. Det är ett billigt pris för denna mängd kvalitetsprylar!

Om det inte gått fram sedan tidigare, kan jag varmt rekommendera Erlan Cykel & Sportwww.erlan.se. Jag har beställt prylar från dem flera gånger nu och har blivit mer än nöjd varje gång. Tack för det, Erlan!

Lite info om leveransen

Erlan skickade paketet i måndags och tisdag morgon var det framme i Stockholm. Precis som det ska vara och perfekt av Erlan!

Normalt sett kan jag hämta ut paketet samma dag som det kommit till Stockholm, men denna gång fick jag inget brev om att jag hade paket från Erlan att hämta ut. Konstigt, tyckte jag, och väntade en dag. När jag kom hem idag onsdag hade jag fortfarande inte fått brev om att jag kunde hämta ut min paket. Skandal! Jag ringde Posten som sa att min matvarubutik hade paketet, så jag gick ner med kollinr och mitt id-kort och sa att jag hade paket att hämta ut. I butiken fattade de ingenting, det fanns inget i deras system. Jag stod på mig och sa att paketet fanns hos butiken så de gick och letade – och hittade det nästan 4 kg tunga paketet från Erlan. Lycka!

Så, nästa gång du vet att paketet har kommit till din stad men det dröjer tills du kan hämta ut det – gå ner till ditt uthämtningsställe (ring Posten om du inte känner till ditt uthämtningsställe) och be dem att kolla ändå. Notera ditt kollinr och ta med ditt id-kort så borde det kunna lösa sig.

Övriga foton

Dags att öppna paketet från Erlan

Några vattenflaskor och däck syns

Written by Martin SE

4 augusti, 2010 den 15:39

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grattis till bra affär! 🙂 Nu måste jag på allvar också kolla in denna sajt! Behöver också bl.a nya vattenflaskor …

    Peter

    4 augusti, 2010 at 20:31

  2. […] Läs mer om en av mina beställningar hos Erlan […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: