Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Besök på Nordic Cycling

with 3 comments

Nordic Cycling

Peter nämnde i min bloggpost om cykelbutiker jag rekommenderar att Nordic Cycling var värda ett besök. Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kolla in butiken som ligger några minuter från Hornstull i Stockholm.

Jag kom dit i lördags strax innan de öppnade kl 11. Det första som mötte mig var en redan öppnad butik med en Cervélo utanför. Bådade gott, tänkte jag och stegade in i butiken.

Där möttes jag av Patrik, mycket trevlig cykelentusiast och en av butikens delägare. Han hjälpte en annan kund och frågade mig om han kunde bjuda på kaffe eller te. Grymt!

Butiken är liten, men har schyssta prylar och trevlig personal. För min del blev det höststrumpor och nya bromsklossar inhandlade – men det som var värt mest var faktiskt pratstunden jag fick med Patrik. Tack för det! Att ena halvan av butiksägarna dessutom äger en snygg Cervélo var ju en bonus 😉

Jag kommer att återkomma till Nordic Cycling, som alltså ligger strax utanför stan, precis bortanför Liljeholmsbron. Här har vi helt enkelt en gedigen butik med riktigt intresserade ägare. Sjukt kul! 🙂

Written by Martin SE

11 augusti, 2010 den 21:33

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Grymt kul att du gillade Nordic Cycling! 🙂

  Peter Karlsson

  12 augusti, 2010 at 09:26

 2. Hallå, ser din lilla presentation om Nordic Cycling, tänkte höra om du har lust att skriva en lite längre och fota lite mer och skicka den till mig (all cred till dig självklart) för att sedan publiceras på Cykelbloggar? Vi är fler som vill få lite tips på nya butiker med eldsjälar =)

  Mvh
  Fritz / Cykelbloggar

  Fritz / Cykelbloggar

  16 augusti, 2010 at 13:21

 3. @Fritz: absolut!

  Martin S.

  17 augusti, 2010 at 14:12


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: