Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Höstträning: närmar mig 500 mil

with one comment

I Cervélo-tröjan, som snabbt blivit en favorit. Lager på lager-principen tillämpad!

Ikväll kunde jag inte låta bli att dra ut en mycket kort runda som landade på drygt 6 km. Egentligen borde jag låta bli träningen just nu eftersom jag har en mindre förkylning, men när det är så vackert väder är det svårt att låta bli!

Vidare så satte jag förra veckan upp ett mål på att nå 500 mil denna säsong. Det trodde jag aldrig, med tanke på hur förstörd min vårträning var, pga stora knäproblem.

Hur som helst – förra veckan var det 51,1 mil kvar, i nuläget har jag 28 mil kvar – och en härlig helg med förhoppningsvis finfin cykling i Roslagen med Fredrikshof. Tanken är att jag följer med upp till Rimbo / Grisslehamn och sedan cyklar hem medan de andra fortsätter till Åland på den årliga Ålands-resan Fredrikshof ordnar. Hoppas bara att jag känner mig något bättre än nu!

Här är kvällens korta Garmin-runda förbi Tallinkpiren.

Vacker kväll!

Written by Martin SE

30 september, 2010 den 22:10

Publicerat i Träning / Rundor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grymt vackert kväll! Jag är ev. sugen på en tur på söndag. Vart kommer du att cykla då?

    Peter Karlsson

    1 oktober, 2010 at 07:11


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: