Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Förberedelser inför Gran Canaria

with 2 comments

image

Ikväll tog jag en sväng förbi CykelCity på Söder och kom hem med lite nya bra cyklistprylar. Det bästa var att jag fick med mig ett par grymt nice Assos-knävärmare! 

Written by Martin SE

22 december, 2010 den 21:47

Publicerat i Gran Canaria 2010, Resor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Blir det tävling? Eller vad ska du med så mycket gels till? =)

  Jag har också de där knävärmarna, sköna fast inte speciellt varma.

  Daniel

  22 december, 2010 at 21:54

 2. @Daniel: Inte mer tävling än först uppför stigningarna 😉 Jag har nog en benägenhet att köpa på mig så det räcker och blir över, men jag kan tänka mig att det går åt en del på bergsetapper med 9+ mil 🙂

  Kommer även ha med mig benvärmarna ner, fast väderprognosen verkar ganska gedigen, ca 20 grader de flesta dar – då borde knävärmare räcka 🙂 (Och då slipper jag blanda in mina Gore-benvärmare, de passar inte riktigt in.. Assos-värmarna tog stryk i en vurpa)

  Martin S.

  22 december, 2010 at 22:12


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: