Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Vilodag på Camp Mallorca

with 2 comments

Idag bestämde vi oss för vilodag. Angelica, Niklas, Jonas, Anders, Kent och jag var några som inledde dagen stillsamt. Att den sedan slutade med 2,5 timmars rulltid för vissa är en annan femma 😉

Vi började med att tvätta och äta frukost, sedan vinkade vi av dagens Camp Mallorca-cyklister som skulle iväg. Det var många som anlände till Mallorca först igår och det var följaktligen många i grupperna som körde ut på förmiddagen. Sedan blev det kort fikapaus och såklart cykelsnack innan jag, Niklas och Angelica cyklade till Wheels i Can Picafort, där det sedan skulle visa sig att jag nog fått bästa cykelservicen någonsin.

Min cykel strulade rejält under gårdagen och idag skulle främst kedja bytas ut, men det blev en del annat också, såsom ny växelvajer, infettning av alla skruvar och en kliniskt ren drivlina när cykeln hämtades ut. Nice!

Övrigt under dagen var tapas på för dagen ”svenskrestaurangen”, poolside chill och solande, samt stretching med kraftiga inslag av yoga. Spännande 😉

På kvällen snackade jag ikapp lite med Carl Elfgren som är ett kärt återseende, och som varje dag alltid nya trevliga bekantskaper att snacka allt möjligt med.

Imorrn väntar en slags kungsetapp på Camp Mallorca, med över 14 mil över bergen från Andtrax på västsidan till Pollenca på ostsidan. Totalt ca 3800 höjdmetrar enligt RideWithGPS.com. Kul!

Niklas och Jonas kommer att följa efter i servicebil, vilket ska bli ytterligare en kul dimension till det hela! Kul och utmanande dag väntar, det är i alla fall solklart!

Blandat fotat från dagen

Written by Martin SE

18 april, 2011 den 21:00

Publicerat i Camp Mallorca 2011, Resor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vilodagar är också nödvändiga. Schysst att du fick bra service på cykeln. Lycka till med stigningarna!

    Peter Karlsson

    19 april, 2011 at 07:20

  2. Tack Peter! Jag klättrade på väggarna under vilodagen. Idag känns det mycket bättre 😉

    Martin S.

    19 april, 2011 at 17:39


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: