Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Snabb kvällsrunda med Fredrikshof Lidingö

with 3 comments

Äntligen tillbaka! Både för Lasse (som startade Lidingö-gruppen) och mig. Vi har varit på två olika håll senaste veckorna men idag var det dags för hemmaplan igen!

Vi var ca 25 cyklister som tog oss ut i olika grupper, med Erik S, Lasse, Mich och jag som tog varsin grupp. Min och Michs grupp var så kallade mellangrupper och för dagen även de grupper som skulle cykla snabbast. Jag kan väl tillägga här att min ”vilovecka” med endast lågintensiv cykling rök all världens väg idag i blåsten och fartvinden 😉

Istället för den klassiska Lidingörundan körde vi direkt ut mot Elfvik, på tillbakavägen blev det sedan Södergarn (premiär för mig i år!) och backarna i Sticklinge innan vi körde Tallinkpiren, Djurgårn och sedan avslutade med Tallinkpiren igen. Spurterna på piren tog musten ur mig, jisses vilken mjölksyra jag hade när jag försökte dra upp spurten 🙂

Det blev ca 45 km i min grupp där de fyra andra cyklisterna var Henrik S, Lars-Johan, Magnus och Niklas. Vi höll ett snitt på 30,6 km/h.. det känns lite blygsamt efteråt, men det var snabbt och på Djurgårn hade jag t o m en sträcka där jag hade lite problem att komma in på rullen, det var såklart Henrik som hade gått upp och dragit då 😉

Här är Garmin GPS-spåret.

Dags för nya tag på lördag med Lidingö-gruppen!

Fotat

Written by Martin SE

27 april, 2011 den 08:45

Publicerat i Träning / Rundor

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. My group went up Trolldalen, but skipped Killinge. We had one or two complaints that the pace was a bit high for a ”mellangrupp”, but our average was only 27.9 (see http://connect.garmin.com/activity/81768939).

  It was my first set of sprints on the Tallin pier for this season. Possibly one of my favourite cycling exercises. I think the two triathletes in the group got a shock, but they soon got the hang of it.

  /Mic

  MicH

  27 april, 2011 at 10:19

 2. And Filip won the sprints. He’s very slippery in a head-wind…

  MicH

  27 april, 2011 at 10:22

 3. Kul att jämföra GPS-spår lite, Mich! Bra jobbat.

  Vi körde lite för snabbt egentligen men det blir ju lätt så 🙂

  Ja, Filip såg snabb ut!

  Martin S.

  27 april, 2011 at 10:27


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: