Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Inför Roslagsvåren 2011

with one comment

image

Denna söndag är det dags för Roslagsvåren med en snabbklunga som Peter Hampus och jag leder. Vädret ser ut att gå lite mot oss, men med rätt utrustning och inställning kommer det att gå vägen ändå! Målet för vår grupp är SUB 4:10 vilket innebär en snitthastighet på ca 35 km/h över 14,2 mil – men viktigast är säkerheten och att alla kommer i mål utan incidenter.

Några av mina vänner på banan imorgon kommer att vara ovanstående (se bild). Det här är första riktiga urladdningen för säsongen och jag tänker få i mig energi som sig bör när man tävlar eller kör motionslopp seriöst. Två liquids, 4 Rune-kakor och några Enervit GT-tabletter borde jag komma långt på tillsammans med min sportdryck (Dalblads Loadex).

Mina övriga vänner är minst lika viktiga – vi kommer vara 14-15 st cyklister som går mot mål i vår klunga denna Roslagsvåren.

Nu hoppas jag bara att mina två senaste mellanpass från i torsdags och denna lördag hjälper till.

Detta kommer att bli kanon! Precis som Jonas Sköld också tror. 🙂

Written by Martin SE

14 maj, 2011 den 22:41

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hoppas det gick toppen, även om vädret inte var det bästa!

    Svart Karin Karlsson

    15 maj, 2011 at 11:56


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: