Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Snart dags för vinterträningsläger

with 2 comments

Nästa vecka blir det vinterträningsläger i Dalarna, snarare i Stöten. Äntligen dags att få använda mina nya hittils oanvända skidor 😉 Det var åtminstone tanken! Dock råder det lite snöbrist så endast 3 km-spåret är öppet där uppe.

Förutom längdskidor blir det även utförsåkning i 3 dagar och dubbelpass om dagarna, då löparskorna garanterat hänger med!

Så här såg det ut senast jag försökte åka utför 😉

Written by Martin SE

30 december, 2011 den 11:37

Publicerat i Övrigt

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kul! Jag sticker med familjen till Tandådalen 3 – 8/1 så då blir vi nästan grannar. Säg inget till Hampus men jag skall köra så mycket längdskidor det bara går när jag inte jagar ungarna i backen. Ska jag ha någon chans att klara hans totaltid på Klassikern (SUB20) så måste jag tjuvträna en hel del…
  Har du testat ovalklingorna ännu? Jag har inte orkat slänga på dem ännu för testkörning på trainern, kör hybriden och löpning ute fortfarande 😀

  //Erik S

  Erik Stjernström

  30 december, 2011 at 13:30

  • Jag är tyst! Härligt med Tandådalen! Hoppas på lagom med snö.. inga ovala klingor testade än, har blivit utomhus en del sedan jag fick dem.. men det kommer! Gott nytt!

   Martin S.

   30 december, 2011 at 14:44


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: