Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Träningsveckan inledd i Sälen

with 2 comments

Denna vecka är det lite extra träning som står på schemat, med framför allt längd- och utförsåkning. Vi är i Stöten i Sälen och inför veckan såg det ganska vekt ut med få öppna backar och bara ett 3 km-spår öppet för sugna längdskidåkare. Men samtidigt som vi åkte upp till Sälen så föll snön ner och Stöten kunde ikläda sig en ny skrud. Tyvärr utan att imponera speciellt mycket mer.

Vi är inne på andra träningsdagen här och har hunnit med 3 längdskidpass och 1 dag i backarna. Även om det är dubbelt så många liftar och backar öppna idag mot för igår så var det ändå ganska begränsat, men vi kunde i alla fall testa på lite röd / svarta backar idag! Kul att vara på skidor utför igen och dagens utförsåkning klarades av med bravur, trots att senaste gången det för egen del skedde var 2008 i Italien..

Längdskidåkningen då? Kombinationen usla spår och totalfel valla är inte att leka med. Angelica sa idag att hon har aldrig fått staka så mycket i hela sitt liv som idag. Då skulle hon ha testat mina skidor igår.. Nästa grej blir helt klart att få på någon slags klistervalla (visst heter det så?) så att man får något slags fäste i spåren här.

Summa summarum har de två första dagarna varit något av en besvikelse träningsmässigt, men vi har flera dagar kvar, så det kan bara bli bättre!

Imorgon pratas det om en sväng över till Trysil, vi får se om vädergudarna är med oss då 🙂

Oavsett blir det väldigt snart dags för bastu innan kvällsaktiviteterna tar över! 🙂

Written by Martin SE

3 januari, 2012 den 15:45

Publicerat i Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det kanske är för att du har cykeljacka på dig som det inte går bra!;) (Säger hon som åkte hela Vasan i cykeljacka;))

    Vilma

    3 januari, 2012 at 16:32

  2. […] det skulle gå lite bättre att åka skidor på Lidingö GK:s spår ikväll än vad det gjorde i Sälen nyligen. Like this:GillaBli först att gilla denna […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: