Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Äntligen intervalltisdag på Lidingö

with 2 comments

Tisdagsträningarna med Hofvets Lidingögrupp har blivit omåttligt populära och igår slog vi all time high med nånstans kring 70 cyklister som dök upp till träning. Det kräver viss planering av ledarna, för det blir många som ska samsas på samma vägar och i samma backar under en så vacker sommarkväll som igår!

Jag och Vilma tog varsin mellangrupp som vi sen var tvungna att dela upp igen för att det var så stora grupper 🙂 Tacksam uppgift. Jag och Hans C delade sedan in oss i grupper i gruppen så att säga! Det är klart att det är knepigt med trafiken om kvällarna och så inte minst när det är 25 cyklister som ska uppför samma backe ungefär samtidigt, men det gick rätt bra ändå 😉

Vi hade en utmärkt kväll på 2 hjul, även om jag tappade min KOM i Abborrebacken till Olle N 😉 Fick KOM i Kyttingebacken istället, men den hade jag nog sedan tidigare. Det känns bättre och bättre med en betydligt stabilare puls nu än för 1 vecka sen när jag fick börja träna igen.

Efteråt blev vi några som avslutade med after bike vid Djurgårdsbron, inte helt dåligt! Anders, Vilma, Mic och så ”nyingarna” Christian och Olivia. Köttbullemacka och mellanöl på det var ett värdigt avslut.

Christian som för övrigt redan gått med i Fredrikshof – exemplariskt beteende!

Written by Martin SE

23 maj, 2012 den 07:37

Publicerat i Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alltid kul att du fotar så mycket! Förstår inte hur du hinner 😉 Grym avslutning på kvällen också!

    Vilma

    23 maj, 2012 at 20:56

  2. Har fortsatt att exemplifiera ett exemplariskt beteende genom att köpa en klubbtröja – så vecka 27 dyker jag upp i en inte fullt så svart outfit.

    chrullo

    23 maj, 2012 at 22:27


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: