Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Racerapport Arlanda Test Track

with one comment

995688_534096393314595_1059014975_n
Foto: SMACK

Precis som utlovat blev det en schysst kväll signerad SMACK och Arlanda Test Track. Kul upplägg, skönt folk och slita järnet, helt enkelt!

Jag kände under uppvärmningen att återigen var inte andan och benen riktigt med mig, men det fick vara. Det gick ungefär som jag hade tänkt mig i elit, fast lite sämre 😉

I starten lyckades jag inte klicka i foten tillräckligt snabbt och halva klungan var förbi redan innan första kurvan. Så mycket för hög position i starten.. Jobbade mig upp i några kurvor som jag tog smart, men inte tillräckligt mycket. Det finns två ställen på banan där det går lite snabbare och det är en långraka och en kortare några kurvor innan. Efter 2 eller 3 varv visste jag att det skulle bli jobbigt att hänga med på en till fartökning på ett av dessa ställen, och så blev det alltså. Dessutom med en kurvtagning liknande en amöbas gjorde jag det inte heller lätt för mig.

Jag hamnade så småningom i en liten grupp med två Valhall och en kille till, men vi splittrades rätt snart och jag fortsatte själv i kanske fyra varv innan en grupp bakifrån anslöt. Vi höll till sista varvet där vi blev varvade.

Så för egen del hyggligt okej givet förutsättningarna. Jag sa också inför tävlingen att jag skulle ta det som träning, och sjukt bra träning var det ju.

Tack för all support, framför allt Peter K som skrek som en galning på varje varv!

Arlanda Test Track på min Strava

IMG_1719
Delar av den grupp jag körde sista varven med. Foto: Daniel Bernås.

start-arlanda-tt-jeppman
Inför start. Foto: Jesper Andersson.

IMG_1599
Bästa resultatet för TMCK idag – Tomaz Vestman med en sjundeplats i H40.

Written by Martin SE

8 juni, 2013 den 11:54

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] blev jag sugen på att ställa mig på startlinjen i år igen, dock satsar jag på Lida Loop på söndag i […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: