Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Judarskogen reflexbana och dubbdistans

with one comment

IMG_6038

Jag har inte legat helt på latsidan sedan Gran Canaria-veckan, det har faktiskt blivit två rätt fina pass denna vecka!

I torsdags läste jag om en kompis som bättrat på en reflexbana på Lidingö och blev lite sugen på att köra pannlampa efter reflexer – och vad passar då bättre än den relativt nylagda reflexbanan i Judarskogen?

Så jag och Angelica styrde mot Bromma och Judarskogen på torsdagskvällen. Till en början sådär kul med regn, dock blev det uppehåll rätt snabbt och väl framme vid Judarskogen var det bara att börja bränna på. Bränna på är väl att ta i om vår MTB-cykling efter reflexer, men kul var det! Det är något visst med pannlampscykling så klart och i en helt öde skog efter reflexer blir det extra kul. Dessutom på helt nya stigar för oss båda!

Några av backarna längsmed banan tål minst sagt att övas på 😉 Annars riktigt fin bana. Vem tusan saknar vintern?!

Det har även blivit en landsvägstur modell snabbare / jobbigare. Idag knappt 3 h på välkända vägar norrut i riktigt trevligt sällskap. Men sjukt vad det blåste bitvis! Första 30 km trodde jag att Gran Canaria-veckan stärkt mig för det gick så himla lätt även med dubb. Det visade sig så klart att vi haft vinden med oss.. Vi som älskar dubbdäck dubbdäck fick dessutom slita rätt fint efter findäcksentusiasterna när vi vände upp mot Vallentuna 🙂 Efter passet välförtjänt snabbfika med paj och semla.

IMG_6018
Vått och hyggligt brant nerför – inget för oss. Säkra före det osäkra osv 🙂

IMG_6019
Perfekt kväll!

IMG_6042
Schysst distans med schyssta lirare.

Written by Martin SE

15 februari, 2014 den 19:30

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cykling i Judarskogen är förbjudet

    Johan

    8 maj, 2018 at 22:45


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: