Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Kommit igång lite!

with one comment

Så kom jag till slut ut denna vecka och fick njuta av finvädret. Lördagen bjöd på två lugna pass som guide. Först med Angelica och sedan med Katja aka Cykelkatten.

Lidingö bjuder så klart på suverän åkning så det blev härsan och tvärsan över nästan hela ön. Superkul. Jag har även fått prova min Mobius Actioncam skarpt, se film här från Kyrkviken till Elfvik med Angelica 🙂

Lattjo liten pryl, den där!

Ingen vecka fulländad utan landsvägsåkning och idag söndag blev det av. Tvåtimmars solorunda utåt Hägernäs strand och så tillbaka med lite Djurgårn på det. Tipptopp.

Kvällsmiddagen blev fläskfiléwok med mycket lime & koriandersmaker. Perfekt en sommarkväll och suveränt för hungriga träningsfreak.

Annars har det ju rapporterats minst sagt flitigt från framför allt Borlänge Tour och Kinnekulle. Båda toppenarr varje år. Kul att min ”gamla” klubb Södertälje CK plockade rejält fina resultat, bl a totalvinst via Jack Kok i juniorklassen i Borlänge och vinst i Götene GP via Patrik Morén.

Högbobiken har jag inte hört ett knyst från. Jag hade tänkt att cykla det loppet idag, men förkylning ställde till det och så vart det med det.

Sist men inte minst verkar Stockholm Gran Fondo ha blivit en hygglig historia. Kanondålig sträckning, dock superväder och peppa deltagare samt en hel mängd funkisar som gjorde ett rätt gott jobb. Tyvärr rapporterades det om en del incidenter, alltid tråkigt att höra. Det rapporterades även om cyklister som betalat dyra pengar och inte fick slutföra loppet.
Och när vi ändå pratar om Stockholm Gran Fondo så kan vi väl passa på att stava detta rätt? Gran Fondo är benämningen och inte Grand Fondo. Alltså utan d:et. Grand används för t ex Grand Hotel.
Hur nu detta lopp kan tillåta sig att kalla det Gran Fondo när inte ett enda krav uppfylls för att använda namnet. Låt oss hoppas på ett bättre arrangemang 2015.

Tack och bock för mig, bjuder på lite bilder från den gångna helgen med som avslut!

IMG_7554 IMG_7555 IMG_7559 IMG_7560 IMG_7563 IMG_7569 IMG_7573 IMG_7574 IMG_7578 IMG_7580

Written by Martin SE

25 maj, 2014 den 20:40

Publicerat i Träning / Rundor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. En härlig dag på cykeln och Lidingö visar upp sig från sin bästa sida 🙂

    Angelica.Ek

    28 maj, 2014 at 22:52


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: