Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

The pryl has landed (och fotouppdrag)

leave a comment »

Jag har fått en hygglig version av förkylning så denna vecka har det mest gjorts annat än att sitta på cykelsadeln. Jag kan så klart inte hålla mig borta ändå och när Valhall m fl kör lagtempo på min bakgård så är det rätt lätt att glida ner och smattra av lite foton.. 🙂 Mina lagkompisar Christer och Rolander var med och gjorde livet svårt för övriga.

Det kom även en fin pryl hem till mig, hela vägen från andra sidan Atlanten. Mobius ActionCam! Har fnulat lite med den och det bådar gott.

IMG_7482 IMG_7489 IMG_7495 IMG_7510 IMG_7538 IMG_7545

Written by Martin SE

22 maj, 2014 den 20:16

Publicerat i Övrigt

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: