Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Oförklarligt personbästa

with 2 comments

Torsdag morgon och dags för morgoncykling på Lidingö. Eftersom jag jobbar idag så blev det en kortis som vanligt, det vill säga dryga timmen med trampa i skogarna. Eftersom ingen annan tycks jobba ( 😉 ) så blev jag även ensam.

Episkt morgonväder, endast sura hundägare ute: ”Ska du verkligen cykla här eller?!!” Suck.

Det är tjatigt, förlåt, men jag rev av min Grönsta TT-bana igen. Fantastiskt fin och utslagsgivande bana och bra för att se hur formen är, såväl flåset som det tekniska.

Idag kändes det riktigt uselt. Dessa morgnar tar det väl ca 12 min från att klockan ringer tills jag sitter på cykeln och trampar. Ytterligare 10 min till och det är dags att säga hejdå till uppvärmningen och trampa ordentligt i skogen i stället.. så kroppen är inte alltid med. Idag märktes det extra tydligt eftersom jag tappade trycket gång på gång och fick vispa på för mig alltför lätta växlar både här och var. Dessutom klickade jag ur 2-3 ggr på stigarna där jag aldrig behöver klicka ur..

Döm till min förvåning när jag kom hem och såg att det blev nytt rekord med 21 sek?!

Gateau öppnade först 8 så jag svängde förbi 7 Eleven för en smoothie och macka.

För övrigt.. 15 reasons to date a cyclist.

Glöm inte att bildtävlingen där du kan vinna presentkort på Addnature fortfarande pågår! Det har kommit in flera riktigt fina bidrag, nu vill jag ha ditt!

IMG_7589
Tomt utanför Maltes..

IMG_7591
Classic.

IMG_7592
Surplade väl i mig denna på vägen hem.

Written by Martin SE

29 maj, 2014 den 09:59

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: