Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Stigstatus: kanontorrt och full grönska

with 3 comments

IMG_7585

Jag måste säga att jag knappt kände igen mig i skogen sedan senast. Jag var ju förkyld i en vecka och har inte varit i någon skog sedan dess. Förrän ikväll. Och som det var grönt! Det verkligen bara smällde till. Allt har växt. Och nu är det jättetorrt överallt också. Och med överallt menar jag så klart Grönsta 😉

Det blev alltså ”min” fulla Grönsta-loop med start Karins backe och sedan tillbaka på nästan samma stigar via Grönstabacken. Lite drygt 1 h cykling i ganska rask takt genom hela Grönsta. Idag fick jag sällskap av en rejäl mängd åkare i skogen. Dock var dessa ute på MTB-orientering och inget annat 🙂

När jag var klar på Lidingö styrde jag mot Fiskartorpet och hoppades på att de hade gjort något åt det tjocka trädet som lagt sig över stigen i början på spåret. Där var det fritt fram! I stället låg det ett bautatjockt träd över stigen nästan på slutet av slingan så där blev det lite rask av och på. Noterbart att jag fixade den första, tekniska backen ”galant” om än långsamt.. så nog har man fått bättre teknik alltid.

Med mina ca 1,4 bar i däcken var det riktigt fint idag, överallt.. lyx.

Trots min efter förkylningssvit med hög puls och snor som bara rinner lyckades jag klämma till med näst bästa personbästa i Grönsta och då tog jag det rätt chill här och var.

Imorrn bitti är det på’t igen!

PS. Missa inte min tävling där du kan vinna presentkort på Addnature! Sista chansen för inlämning av ditt bästa cykelfoto är fredag kl 12 på dagen.

PS 2. Anmäl dig till Tempo di Bornsjön nästa tisdag. ”Folktempo” med linjecykel och del i Stockholms landsvägscup!

IMG_7582

Written by Martin SE

28 maj, 2014 den 20:39

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vilken jäkla snygg bild på järnvägen! Var tog du den?

  peterhampus

  28 maj, 2014 at 20:48

  • Tack! Den är tagen in mot Fiskartorpet. Själva bron finns till höger precis efter bron när man har PrisXtra på vänster sida.

   Martin S.

   28 maj, 2014 at 22:03

 2. Ja jag håller med dig Peter om att den bilden var snygg. Synd att du inte kunde vara med i din egen tävling om finast cykelbild, Martin 😉

  Angelica.Ek

  28 maj, 2014 at 22:50


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: