Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

MTB i Rudan

with one comment

Igång med träningen igen efter uppehåll och det är som det blir i november – kul, grisigt, lerigt och tufft. Idag hängde jag på Angelica till Rudan. Medans hon var med sitt löpargäng så passade jag på att köra uppmärkta MTB-banan i området.

Det finns två varianter, en längre och en kortare. Jag provade den längre först, men den var stundtals inte så mycket att hurra för. Absolut en hel del skön stig, men även vidrigt blöta, leriga grus/motionsspår med halvhjulsdjupa pölar. Så jag bestämde mig för att bara köra korta varvet sedan och det räckte.

Korta varvet blev mer intensivt, mer stig, mer kul helt enkelt 🙂 Tyvärr missade jag någonstans för inte blev det någon Strava-notering. Men jag hade kul ändå! Hit vill jag tillbaka när det är lite mindre skitigt 🙂

Strava


Ett skönt singletrackparti!

IMG_9083
Blandat i spåren. Torrt, blött, snö, lera, löv etc.

IMG_9085
Angelica körde tuffa intervaller med sitt gäng.

IMG_9087
Glad, skitig kille.

IMG_9092
Älskar min hardtail! Den byts dock ut till nästa säsong. 🙂

Written by Martin SE

8 november, 2014 den 13:48

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Älskar den där bilden ”glad, skitig kille” 🙂

    Angelica.Ek

    8 november, 2014 at 14:59


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: