Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Jävligt @ Kaknäs

with 2 comments

Idag tänkte jag att det skulle vara sjukt kul att sätta på wattmätaren på min CX och köra lite backintervaller. Sedan tänkte jag om så det blev liiiite längre intervaller i stället (med wattmätare), runt Kaknäs. Och jag borde kanske tänkt lite till för det var minusgrader, blåst och wattsiffror som eventuellt skulle få en nybörjare att skina upp.

Det blev inte helt dumt i alla fall för jag lyckades kränka en sån där mamil som var på väg hem från jobbet. Sedan snurrade jag hem ynkligt och körde straff-core i 20 sekunder.

OK, jag ljög lite. Kollade faktiskt wattsiffrorna nu och mina dagen efter löpning-tunga ben lyckades prestera kring 4 W/kg under tröskel idag, så helt misslyckat var det inte. Och jag körde faktiskt lite riktig core med.

3 x 7 min blev alltså dagens huvudpass. Nästa gång blir det nog trainer, i alla fall tills Monarken är klar för lite klassisk benmangling.

IMG_9153

Untitled-1

Written by Martin SE

3 december, 2014 den 20:29

Publicerat i Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sälen Martin 😉
  Bra att du kom ut och fick köra någonting än inget alls.

  Angelica.Ek

  3 december, 2014 at 21:00

 2. […] gårdagens redan bortglömda misärpass så satt jag på sadeln igen ikväll, denna gång väntade tack och lov varma, lummiga […]

  Bättre nu! | Bra cykling

  4 december, 2014 at 21:54


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: