Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Hellners bästa polare

leave a comment »

Jag är i Sandviken över helgen (ja, 1 v sent tyvärr då fatbike-SM hade varit skoj!) och vad passar bättre då än att kötta lite längdskidor? Så jag kittade upp mig, smackade på klistervallan och gav mig ut i spåren runt Högbo.

Det gick käpprätt åt pipan, ungefär.

Eller åtminstone var det så det kändes. Noll glid, noll fäste och några plusgrader gjorde det hela till något av en utmaning. Det blev mest stakning och skate för mig i en timme innan jag slängde in prylarna för säsongen och gick och grillade korv i stället.

På hemvägen träffade jag på Mats ”Pihlen” som vässar formen inför Öppet spår. Lycka till Mats, det såg bra ut!

Senare på eftermiddagen fick jag i och för sig vara 45 min flytthjälp så träning blev det idag, minst sagt!

20150221_123511 20150221_125324

Written by Martin SE

21 februari, 2015 den 17:11

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: