Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Teknikträning i Grönsta o tubeless igen!

leave a comment »

2015-03-03-14.49

Jag föredrar att lämna in mina cyklar till Norvelo när jag behöver hjälp med något ingrepp, typ konvertera hjul till tubeless, sätta ihop en cykel eller något annat skoj. Framför allt när min tid är knapp. Och Norvelo är kungar! De fixar och donar och det blir grymt varje gång till ett bra pris. Ibland kommer jag därifrån med lite mer prylar också. Tack för det!

Idag hjälpte de mig alltså att konvertera mina hjul till tubeless, eller slanglöst som det heter på svenska. Resultatet blev suveränt.

Numera åker jag alltså återigen på Maxxis Ikon 27,5″ x 2,2″-däck, fast denna gång 2C-varianten som är lite lättare (tack Jeppman och Micke för det).

Ikväll körde jag således test av nya uppsättningen som levererade i regnet och de såphala rötterna och bergshällarna. Jag hade grymt fäste och åkningen var mestadels en fröjd. Tyvärr hittade jag inte det andra gänget som startade lite senare, men jag fick mig ett fint pass ändå!

IMG_1229

IMG_1236

Written by Martin SE

3 mars, 2015 den 21:22

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: