Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Uppdatering

leave a comment »

Det har inte hänt så mycket cykelmässigt för mig senaste tiden. Jag fick ett svar på varför jag kände mig så dålig veckan innan MTB Adventure. Jag hade borrelia och det blev värre för varje dag. Snart har jag knaprat klart på min första penicillinkur på 2 år.

Men – det är så sjukt vackra färger och den här hösten ger verkligen allt till oss – så idag kunde jag inte låta bli att sticka ut på en plojrunda och reka lite och bara njuta av färgerna. Kroppen har känts helt okej denna vecka, men det är klart, kroppen är nedbruten just nu och orken finns inte där riktigt. Så det blev ett kort pass med flera trevliga återseenden.

Bjuder på några härliga höstbilder tills vidare! Nästa vecka ska jag ut och börja snurra igen och bygga inför nästa säsong.

IMG_0890 IMG_0891 IMG_0892 IMG_0894 IMG_0896

Written by Martin SE

31 oktober, 2015 den 15:51

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: