Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Hemmastigar

leave a comment »

IMG_2883Det var ett bra tag sedan jag cyklade runt på hemmastigarna. Det har blivit alldeles för lite trampande där på sistone, helt enkelt. Så igår var jag bra sugen att klämma favoritstigarna i lite högre fart.

Slöt upp med Marcus S och Jonas och började trampa genom Sticklinge. I Trolldalen mötte vi Jocke som körde landsväg i stället, han ska köra Siljan Runt på 4 h. Halvroligt?

Jag tog en avstickare under tiden en av oss tog ett jobbsamtal. Hann med att reka ny stig, klämma kedjan, få in en stor gren i bakväxeln och köra en dryg downhillbrant, ehm, där jag klev av. Sedan trampade vi vidare och hade flyt.

Efter 1 h mötte vi upp Lidingö CK för tisdagsträning som för kvällen gick mot Gåshaga. En blandad tur med många fina passager och ett episkt sommarlandskap. Någonstans längst ut på ön blev jag nödigt sugen på en burk kall Cola. Med Marcus som guide for vi över stock, sten, uppför backar och nerför branter. Superhärligt. När jag kom hem med 2:20 på mätaren var jag rätt nöjd.

Sedan köpte jag massa läsk.

På’t igen ikväll, i söderort. Det blir en liten rapport om det senare.

Bilderna är helt naturell.

Written by Martin SE

25 maj, 2016 den 14:49

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: