Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Nya tag

leave a comment »

Nästa lopp i Långloppscupen närmar sig och min träning har knappast varit något att tala om. Några enstaka pass här och där bara för att få komma ut lite. En bihåleinflammation och lite annat störande har gjort mitt juli till ett att glömma.
I skrivande stund har jag inte cyklat MTB på nästan 3 v nu! Hur ska detta gå?

Hur som helst – jag vet att en paus i sommaren gör att man får extra sug och kanske även lite form till senare delen av säsongen. Jag var väl i relativt hygglig form tills strax efter Mörksuggan, hoppas jag kan nå åt det hållet och mer därtill kommande lopp med.

Bjuder på några få bilder från senaste tidens förehavanden. Ses snart igen på vägarna och stigarna!

Written by Martin SE

4 augusti, 2016 den 11:18

Publicerat i Övrigt

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: