Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Ride of Hope Uppsala-Stockholm

with 2 comments

Alla bilder här. Fritt fram att låna.

Idag cyklade vi sista etappen av Ride of Hope, ca 10 mil från Uppsala till Stockholm, för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Men det hela började på hemmaplan. Vi var ett glatt och litet gäng (StockholmCK+vänner) som först cyklade upp till studentstaden. Lite slitigt stundtals med kantvind. Jag känner av min bihåleinflammation.
Glada miner på startplatsen utanför Lidl och 400 cyklister som tillsammans med vänner varit med och samlat in över 21 miljoner kr! Mäktigt.

I vår stora grupp som ska cykla snabbt, blir vi nog 40 pers, ledda av RoH-legend Micke med team. I vår grupp – Micke och Nicklas, som cyklat från Umeå till Stockholm. Imponerande.
Efter 5 min smäller någons däck. Rekordsnabbt fixad punka och då punka igen – däcket är upprivet på sidan. Ridå. Efter nästa punktering några minuter senare och en väldigt utdragen och hetsig belgisk kedja, delar vi upp oss.

Vår grupp får sedan en fin tur mot depån i Märsta. Snabbt, rätt snyggt och med tankarna på vänner, för egen del Tomaz i TeamMagnus – jag kör för dagen i TMCK-ställ.

Efter en riktigt bra depå, får jag veta att det heter fikaben, när benen är så där sega efter paus. Det här blir jobbigt, tänker jag när vi trampat en liten stund. Jag biter i och klarar mig kvar, tills benen blir tillräckligt bra igen. Bra stämning och halvtimmen kvar hem till Hagaparken.

Väl framme är det fest. Sjukt trevlig stämning med grillat, partytält, glass och idel minnen och anekdoter från veckan och dagen.

Grymt gäng och fantastiskt att få vara med och samla in till ett så fint syfte.

Strava

Written by Martin SE

7 augusti, 2016 den 20:51

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bra kört och kul att får cykla tillsammans igen 😀 !

  Erik S

  8 augusti, 2016 at 09:10

  • Detsamma, kul och fin dag, tack för att jag fick följa med!

   Martin S.

   8 augusti, 2016 at 09:24


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: