Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Snart dags för Roslagshösten

with 2 comments

Imorrn söndag är det Roslagshösten! Jag har sett fram mot detta lopp, speciellt eftersom jag missade Roslagsvåren på grund av knäskada.

Jag kommer att cykla med mina två vänner Daniel och Johan imorrn, och vi kommer att cykla den långa rundan på 14,2 mil. Vi har anmält oss till grupperna som håller ett snitt på 28-30 km/h, men vi får se hur det blir med det. 🙂

Är du på plats, håll utkik efter en kille på en vit Cervélo (i röd Gore-jacka) – och säg hej i så fall!

Written by Martin SE

11 september, 2010 den 12:23

Publicerat i Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Klart du ska kö med Lidingö gruppen, ta med kompisarna till oss istället.

    Henrik Sandén

    11 september, 2010 at 20:28

  2. […] Jag hade anmält mig på förhand med Daniel och Johan och vi tre hade tänkt köra i en långsam mastergrupp runt den långa banan. Så blev det inte (Tack för din kommentar på mitt tidigare inlägg, Henrik S!) […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: