Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Lugn träningsvecka efter Roslagshösten

leave a comment »

Jag har börjat på nytt jobb och vädret / mörkret har inte varit på cyklisternas sida denna vecka, så det har faktiskt bara blivit två kortare pass för min del. Det har varit lite meningen också, eftersom jag hade ganska trötta ben efter Roslagshösten och har behövt köra lite lättare pass denna vecka.

I onsdags blev det en kort runda på Djurgården. Blött och halt – men kul! Tog det lite lugnare än vanligt, helt enkelt.

Igår torsdag blev det ny runda på Djurgården  i vad som på förhand verkade bli bra väder – först sol – för att ganska omgående övergå i regnskurar! Väldigt märkligt väder. Avslutade med lite spurter på Tallinkpiren, innan jag la ner eftersom vattnet från vägen skvätte upp så enormt.

För övrigt – vad är det med joggare som springer över vägen där det inte finns övergångsställen – dessutom utan att se sig för? Vid tre olika tillfällen i onsdags var det snarare tur än skicklighet att jag inte cyklade på joggare som inte såg sig för. Det var otroligt nära.. Sjukt svårt att göra något åt saken också när man vet att man kommer vurpa om man bromsar hårt och det är halt.

I helgen blir det garanterat cykling med Fredrikshofs Lidingögäng. Vädret imorgon lördag ser lovande ut (så länge vi kommer hem innan lunch)!

Här är mina två rundor på Djurgården denna vecka:

Written by Martin SE

17 september, 2010 den 12:50

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: