Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Söndagsdistans med Södertälje CK

with 4 comments

Denna aprilsöndag var det bestämt sedan tidigare att den skulle gå i cyklingens tecken (som många andra söndagar normalt sett ;)) – först ta sig till Södertälje på morgonen och sedan hem igen till tv-soffan för att följa magiska Flandern runt!

Det började halvbra – jag glömde mobil och vattenflaskor hemma. Sedan fick jag punktering med splitternya framdäcket redan innan jag kom fram till Karlberg.. suck. Tur då att jag hade tid på mig att på tåget mot Södertälje byta slang 😉

Väl i Södertälje var jag halvt vilse och totalt oviss om Angelica skulle komma och hämta upp mig på centralen för att sedan köra till Södertälje CKs klubblokal. Var lite lätt orolig och frussen i 10 min utan mobil innan hon dök upp, så där var morgonen räddad!

Väl vid SCKs klubblokal insåg jag att det här skulle bli ganska många som tog sig ut denna molniga och gråa söndagsförmiddag – kul! Vi rullade ut en samlad klunga på närmre 25 cyklister, i lagom tempo. Efter 15 km delade vi upp oss så att SCKs Vättern SUB 9-gäng drog ifrån medan vi andra cyklade på i vår lugnare takt. Undertecknad ska ju också cykla Vättern SUB 9 men kände att det var läge att ta det lugnt efter sjukdom.

Rundan idag för den lite lugnare gruppen blev 47 km med stundtals riktigt fina vägar. Snitthastighet ca 28 km/h. Lagom, helt enkelt!

Fotat

Written by Martin SE

3 april, 2011 den 17:37

Publicerat i Träning / Rundor

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kul att gästcykla i en annan klubb. Och härligt att du är ”på hjul” igen!

  Jonas Sköld

  3 april, 2011 at 18:14

 2. Härligt positiv! Såg det som bra att du hann fixa punkan på tåget.

  Patrik Blomquist

  3 april, 2011 at 22:17

 3. Kul att läsa om din utflykt till Södertälje. Att jag skulle säga att det ser härligt ut, vore att ljuga, med tanke på hur jag har det här på Mallis… 😉

  Peter Karlsson

  4 april, 2011 at 15:50

 4. Det var grymt kul att hänga på en annan klubb! Ska bli min grej, att gästspela 😉 jag tror några grönsvarta från strax norr om Sthlm får se upp för paparazzin snart 😉 fast de lär ju mosa mig 🙂

  @Peter Du har det garanterat bättre 😉

  Martin S.

  4 april, 2011 at 19:54


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: