Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Våldsamt blöt och kylig tisdag med Hofvet Lidingö

with one comment

OBS! Notera att samtliga foton från träningar jag är med på nu ligger online, på min Flickr. Du kan se senaste fotona här. Allt cykelrelaterat hamnar här.

Så här gick det under kvällen:

Trots dagens urusla väder blev vi denna tisdag hela 11 cyklister under kvällen. Det var blött, småregnigt och temperaturen varierade mellan 2 och 3 plusgrader under kvällen. Pannbensträning!

Lasse och Christine började med att laga punktering innan vi tog oss ut mot Elfvik i två olika grupper. I min grupp; Jonas Rodny, Erik Stjernström, Olle och Anders.

Strax efter Elfvik gick Olle upp och drog, då sprack det direkt, hehe. Vi väntade in Lasses grupp och cyklade sedan ner mot backarna i Sticklinge. Vi cyklade även runt Djurgården och hann med spurter på Tallinkpiren, där Filip anslöt senare på kvällen och bidrog till två spurtuppdrag 🙂

En sån här kväll var det extra spännande att ligga på rulle, med vattenstänk upp i ansiktet och grus på det också 🙂 Lägg därtill nya carbonhjul som är extra svårbromsade vid blöt väderlek, och upplägget är klart för kvällen 😉 Men – säker cykling är prio när vi cyklar i grupp och idag gick allt hur smidigt som helst för alla.

Jag är säker på att jag inte var den enda som stundtals huttrade av kylan – detta trots underställ, tröja, jacka och regnjacka på det.. Brrr!

Hur som helst så var vi nog alla grymt nöjda efter genomfört pass. För egen del blev det nästan 5,5 mil och detta i lugn takt – precis vad som behövdes!

Fotat

Samtliga foton från kvällen kan ses här. Nedan är ett urval:

Written by Martin SE

4 maj, 2011 den 08:36

Publicerat i Träning / Rundor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] ner? Bara att tävla.. inget kan dessutom vara speciellt mycket värre än ett av förra årets tisdagspass med Hofvet, där vi hade 2 plusgrader och regn hela passet. I maj! Å andra sidan började vi då bli vana vid dåligt väder på […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: