Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Ibland blir det inte som man har tänkt sig

with 6 comments

Ibland blir det helt enkelt inte som man har tänkt sig. Jag kommer inte till start i det lopp som jag såg fram mot mest inför denna säsong – Siljan Runt. Lasse, en av Fredrikshof-ledarna på Lidingö, har tagit initiativet till vad som har blivit en riktigt bra blandning cyklister, där Lasse, jag, Erik och Mic skulle vara ledare. Tyvärr blir det inte så för min del, då jag råkat ut för världens förkylning..

Det hjälper föga att vi var ett riktigt bra gäng som cyklade Siljan runt själva i helgen, även om det var grymt det också. Jag känner mig så otroligt frustrerad, förbannad och less över att inte få träna, jobba och att missa Siljan. Det enda positiva är väl att denna dunderförkylning inte kom precis innan Vättern, då Vättern SUB 9 har blivit viktigare än något annat denna första halva av säsongen..

Det återstår bara att lyckönska gruppen som tar sig runt Siljan – lycka till och ha det grymt kul längsmed de 16 milen! Gissa om jag kommer vara taggad på Siljan nästa år..

Written by Martin SE

31 maj, 2011 den 22:01

Publicerat i Träning / Rundor

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Krya på dig.. Vad är en bal på slottet… Det kommer fler chanser!

  Peter

  31 maj, 2011 at 22:10

 2. Martin, jag tror jag fått samma bacill… den verkar inte bryta ut riktigt men ont i halsen och feberkänningar har jag…

  Tomas

  1 juni, 2011 at 07:25

 3. Som du skrev själv, tur att den kom nu och inte innan Vättern.
  Snart är du på benen igen, krya på dig!

  Svart Karin Karlsson

  1 juni, 2011 at 08:43

 4. Stort krya på dig! Det kommer ju många fler chanser, man har ju åren för sig i den här åldern 😉 Men så klart alltid tråkigt att missa något man sett fram emot, och surt att vara förkyld. Inte är det något Giro på tv längre heller som du kan roa dig med 😦

  Vilma

  1 juni, 2011 at 11:04

 5. Trist, men du kommer antagligen vara i toppform inför VR. Er tur runt Siljan visade ju att du kan leverera riktigt bra på långa sträckor.

  Patrik Blomquist

  1 juni, 2011 at 23:11

 6. […] denna säsong tänkte jag att Siljan Runt skulle bli ett av de stora målen. Jag missade Siljan Runt totalt, p g a min […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: