Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Återhämtning i förorten efter intensiv helg

with 6 comments

Lugn återhämtningstur stod det på träningsschemat i söndags och vad passade bättre då än att glida iväg och inspektera arenabygget i Solna dagen efter en Eurovision-vinst?

Sagt och gjort irrade jag omkring strax norr om stan – jag hamnade vid trevliga Lötsjön, cyklade vidare in i otaliga återvändsgränder (Stockholms stad, kan ni inte skylta bättre?) och stötte på allehanda roliga prylar här och var. Några gånger brände jag på lite också bara för att benen skulle få jobba lite, lite extra 🙂

Till slut hittade jag Friends arena där det kommer kosta 800 kr för en biljett på långsidan när Sverige möter England i fotbollslandskamp i november. Men så långt kom jag inte såklart, allt var ingrindat 😉

Här är vad jag hittade på min runda:

Golf förbjudet i parken? Nä men vad f-n, det visste jag inte!

Finfina Lötsjön precis vid Duvbo i Sundbyberg. Här får man icke bada, men inte såg jag en skylt om det 😉

Friends Arena är snart färdig. Årtusendets larvigaste namn, hoppas arenan är bättre!

Här får alla ligga!

Written by Martin SE

28 maj, 2012 den 17:55

Publicerat i Träning / Rundor

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. En stor fördel med att cykla är att man faktiskt kommer ganska långt och lätt kan upptäcka nya saker!
  Fick en flash back av Bild Nr 2 efter alla varv jag sprungit runt den (och Råstasjön bredvid) när jag tränade med Hässelby och startade från Solnahallen: Pölen kanske känns igen från en av vårens första löpartävlingar ”Två sjöar runt”?

  Bild 1 kopplar jag till ett möte med brittiska polisväsendet när jag en gång testade nya klubbor i Battersea Park…say no more…

  Jag fick ihop 14 år på Swedbank och väljer att inte kommentera bild 3/namnet 😉

  Din text till sista bilden ljuger, trust me!!!

  Erik S

  Erik Stjernström

  29 maj, 2012 at 12:52

  • Haha, fantastiskt Erik! Väntar på att du skaffar en koppling till bild 3 så småningom då. 😉

   Martin S.

   29 maj, 2012 at 19:45

 2. Härlig tur! Påminner om våra turer ihop under mitt första cykelår, var ju mer ut och rulla och titta på saker 🙂

  Vilma

  29 maj, 2012 at 13:46

 3. Duvbo, Sumpan, Råsta-och Lötsjö, Gamla Råsunda….precis mina hemtrakter, där jag känner igen varenda sten och Kanadagäss. Många löp-och promenadmil har det blivit där genom åren. Du var kanske lika vilsen där som jag är fortvarande i Roslagen 😉

  Aivar

  30 maj, 2012 at 11:13

  • Fina trakter där Aivar! Snart hittar du i Roslagen som i din egen bakficka 😉

   Martin S.

   30 maj, 2012 at 13:55


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: