Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Inget Åland, men väl världens bästa Cervélo

with 8 comments

En gång per år går Ålandsresan av stapeln i Fredrikshofs regi och jag har de senaste gångerna aldrig haft chansen att vara med på riktigt, även om jag var med en bit för två år sen. Denna vecka har jag dock varit hängig och vilat med åtanke att det ska gå att cykla ca 30 mil under helgen. Tyvärr ger min hängighet inte med sig. Den i kombination med väder som är upplagt för att bli rejält sjuk gör att jag stannar hemma och kurerar mig istället. Attans, då Ålandsresan är en av årets absoluta höjdpunkter som Fredrikshofscyklist.

Inget ont som dock inte för något gott med sig. Jag fick lämna in min Cervélo på service hos CykelCity nyligen och har nu fått tillbaka den inför helgen. Vilket fint jobb CC:s mekaniker gör, de rekommenderas varmt! Jag fick tillbaka en Cervélo i prima skick med helt nya Dura Ace 7900-växelreglage och sprillans fräsch Specialized-styrlinda, den bästa med gels under som jag älskar. Jag har en del planer inför nästa säsong vad gäller såväl tävling som vad jag cyklar på och detta är starten på det hela.
För att vara tydlig: i helgen kommer jag alltså att gå runt hemma och slänga blickar mot världens bästa Cervélo.

Written by Martin SE

21 september, 2012 den 12:00

Publicerat i Övrigt

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Synd att du missar Ålandscyklingen. Jag missar alltid den då det är samma helg som Lidingöloppet.
  Fint! Men ska inte ett par Dura-Ace växelreglage hålla längre än 2-3 år!?

  Erik G

  21 september, 2012 at 12:08

  • Dura-Ace växelreglagen håller garanterat länge. Jag hade otur vid en växling och vajern gick av med rejäl kraft och hade sönder reglaget på något sätt. Men reglaget hade hållt i drygt 2000 mil så inget att klaga på för egen del.

   Martin S.

   21 september, 2012 at 12:21

 2. Shimano sliter man ut – Campagnolo sliter man in !!!

  😉

  Fredrik L

  21 september, 2012 at 12:37

 3. Fasen va fint, för jag antar att du menar att du skall se över vad marknaden har att erbjuda, ny styrlinda tyder oxå på att kanske Cervelon kommer vara till salu inom en snar framtid, eller är jag helt ute och cyklar…

  Henrik

  21 september, 2012 at 14:35

  • Du är ute lite och cyklar.. tids nog får du se. Jag kan i alla fall droppa att jag cyklar på Cervélo nästa år, om inget ”oförutsett” sker 😉

   Martin S.

   21 september, 2012 at 16:03

 4. +1 på Fredriks kommentar!

  Peter

  21 september, 2012 at 15:32

 5. Grrr på cervisen, men anar inte jag liiite väl svärta på den vita biten av ramen man ser? ,)

  Katja

  24 september, 2012 at 10:18


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: