Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Nakenbild med kittad CX – och så Bergtagen!

with 5 comments

Sist av alla har jag så äntligen en cyclocross som är gjord för stigar, grus och lerig terräng. Jag var förbi CykelCity idag och kirrade ett par vikbara Conti Cyclocross Race. Jag smackade på SPD-pedaler, fixade lite med de första skor jag någonsin cyklade landsväg i och så fick min bästa sadel bestycka CX:en också för att detta skulle bli möjligt.

Det enda som saknas nu är tekniken på CX antar jag (och egentligen en tävlingsmässig CX, men dit har jag inte kommit än) 😉

Jag är en sådan person där det är allt eller inget som gäller och när jag ändå var i farten så damp brevet ner som gjorde att jag kunde hämta ut min nya bok – Bergtagen, med legendariska cykelklättringar i Europa. Återkommer om den.

Helgen kunde alltså inte alls ha starta på bättre sätt 🙂 Nu kör vi!

Bjuder på en liten bild 😉 Den trogne läsaren noterar att det är normalt med meck i bar överkropp för mig.

Den här ska bli riktigt intressant och kul att läsa. Inspiration på hög nivå!

Written by Martin SE

19 oktober, 2012 den 20:57

Publicerat i Övrigt

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bergtagen av Thomas Mann är inte så pjåkig den heller … Lite mindre färgbilder dock 😉

  /Fredrik L

  Fredrik

  19 oktober, 2012 at 21:18

 2. Ha, ha. I’m about to sit down with a glass of wine and ”Eddy Merckx (The Cannibal)” by by Daniel Friebe.

  Are you planning to do Kompiscrossen on Sunday in Flottsbro?

  Mic Hussey

  19 oktober, 2012 at 21:33

  • Sweet!
   Nä, tror inte det blir nån kompiscross för mig imorrn tyvärr.

   Martin S.

   20 oktober, 2012 at 12:46

 3. Haha, du och dina bilder!;)

  Vilma

  19 oktober, 2012 at 23:38

 4. Tjabba Martin!
  Kul blog och det slog mig att jag kikat in tidigare. jag ”bloggade” lite om lerfesten på Järva inne på Happy http://happymtb.org/forum/read.php/1/1987548 f k, länkade till din blog så du får se till att slänga upp lite bilder och text här också. Tack för trevligt sällskap!

  /Magnus aka ”Bruce”

  Magnus/Bruce

  20 oktober, 2012 at 13:55


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: