Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Solo på Elfvikslandet

with 3 comments

Kvällsvy från Elfvik mot Käppala.

Det märks att många tagit fram sina crossar nu och dessutom förberett dem för att köra i lervälling och terräng. Jag har en CX men den är mer förberedd för cykelpendling och landsväg än lera.. det får bli ändring på det snart.

Så igår kväll blev jag solo på racer på Lidingö och körde i mörkret på Elfvikslandet. Jag förstår fortfarande inte varför bilister envisas med att köra om när de får möte och det är extra tight – det blir liksom lite mer spännande att hålla sig på vägen då, men i stort sett var trafikläget bra hela kvällen när jag körde mina intervaller.

4 intervaller brände jag av och det var ju sjukt jobbigt. Jag har tagit det lite lugnare senaste 3 veckorna och det har uppenbarligen satt sina spår, då jag kände mig som något mellan skadeskjuten snigel och tillplattad skalbagge när jag gjorde mina försök till intervaller. Om det var känslan när jag körde på Lidingö så var det inget mot slutet på passet när jag fyrade av 6 x 10 sek spurt med 10 sek vila mellan. Människa är knappast en bra beskrivning efter det där.

Hela härligheten kan skådas på Strava, inklusive när mitt pulsband fick spratt.

Väl hemma satte jag igång med coreövningar och om det kändes tungt tidigare så kändes det mot slutet som att jag blivit överkörd av ett stycke särdeles tung ångvält. Men coreövningarna klarade jag av och ikväll väntar ett luuuugnt rullpass.

Roligare än så här blir det inte när jag är solo. 😉

Peter höll låda som vanligt på Maltes där det är mtb/CX som gäller kl 19 på tisdagar numera 🙂

Written by Martin SE

17 oktober, 2012 den 18:31

Publicerat i Träning / Rundor

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Låter härligt! Jag har svårt att tro att intervallerna gick långsamt dock 😉

  Ingrid

  17 oktober, 2012 at 19:18

 2. Även jag kämpar vidare på racer. Så länge det är frostfritt funkar det ju. Mycket blöta löv och skräp på cykelvägar men man får ta det lugnt i kurvor och gasa på raksträckor i stället.

  Aivar

  18 oktober, 2012 at 08:16

 3. Ser sjukt härligt ut! Vill också ut och cyckla men min cyckle är hemma hos mor och far :,( 😀 Hejja dig!! 😀

  fejkarfult.se/rebecka

  rlindhe

  18 oktober, 2012 at 13:37


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: