Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Pannlampskvällar på Lidingö

leave a comment »

1276968_627621220602659_2130397117_o

”Hur är det med dig? Behöver du hjälp?”

Det var en bilist som stannade till i Trolldalen i tisdags och undrade hur det var fatt med mig. Vi var en liten grupp MTB-cyklister som väntade på en annan grupp. Det är synnerligen kallt denna vecka och för att hålla värmen så gick jag ner på alla fyra och började göra armhävningar. Då stannade alltså en orolig bilist och frågade hur det egentligen stod till. Snällt!

Det stod bra till, om än alltså lite kyligt. Vi var ett gäng på kanske 8 cyklister som stack ut från Maltes, med Hasse & Emil som ledare. Det blev det roliga och lite småtekniska MTB-spåret i Grönsta. Lite halt, lite blött och med pannlampa för första gången på dessa stigar var det en utmaning på vissa partier.

Torsdagens pass bjöd inte på någon rolig konversation med bilister, i stället blev det pangkul MTB i Stockby. Vi körde en förkortad slinga och en hel del av oss fick testa splitter nya MTB:s från Maltes. Jag testade en Trek 2013 av någon modell. Det var kul tills jag fick tillbaka min Giant Trance igen och insåg vilken sjuk hoj jag egentligen har. Inget ont om Trek:en då, men ändå!

Tre varv blev det i Stockby, varav två lite mer intensiva. Grymt kul. Speciellt lerigt och blött var det inte heller, så det var bara att tacka och ta emot!

IMG_4866
Hasse leder tisdags och torsdagsträningar från Maltes på Lidingö.

IMG_4871
Väntan i skogen.

IMG_4878
Jocke Hörwing och Emil. Jocke är landsvägsräv som jag och Emil är grym på MTB.

IMG_4879
En helt vanlig MTB-kväll på Lidingö.

Written by Martin SE

26 september, 2013 den 21:28

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: