Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Mina drömmars Lidingö (lite av en comeback)

leave a comment »

Det har gått lite sisådär med min träning i november, men denna helg var det äntligen dags att börja röra på påkarna igen. Vad bättre än att ge sig iväg till närmsta grannkommun och snurra runt där? Jag pratar om Lidingö så klart.

Lördagen bjöd på en tvåtimmarstur på södra ön. Efter någon dryg timme insåg jag att balkongtermometern hade fel (5 grader C sa den när jag lämnade hemmet) och att min Garmin var mer rätt när den visade på strax under nollan. Rätt kyligt när jag cyklade över öppna fält, med andra ord. Men jag var glad för det! På slutet blev det en snabbvisit förbi Peter Hampus för att kolla läget efter hans senaste vurpa och sjukhusvistelse. Allt mer eller mindre gott 🙂

Söndag: lågt stående sol, några minusgrader och inte ett moln på himmelen. Så jag stack till Stora Skuggan för att köra några varv på CX-SM banan. Fin och knixig bana. Passade på att utforska skogen lite också och rullade sedan hem nöjd.

Mjukstart denna helg med andra ord och lite av en comeback, nu gäller det bara att hålla sig frisk 🙂

IMG_5645 IMG_5648 IMG_5656 IMG_5665 IMG_5666

Written by Martin SE

24 november, 2013 den 16:33

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: