Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Torsdagsrajd Lidingö!

leave a comment »

IMG_6163

Ny kväll, ny pannlampsrajd på Lidingö! Vem kan låta bli, egentligen? Få, tydligen, då vi blev rekordmånga ikväll – hela 13 st (och då ändå två no shows!). Detta alltså i mars.. vilket i och för sig inte heller är så konstigt då stigarna är bättre nu än vad de var stora delar av hösten! Tack och bock för det.. 🙂

Emil från Maltes var planeraren för kvällen så vi styrde mot Elfvik på grusvägar. Det var väl utlovat något slags lugnare pass med teknikfokus, vet inte hur det blev med det, men vi vart ju rätt nöjda ändå efteråt 😉

Ut mot Elfvik i fin fart allt eftersom och där första biten stig, ny för mig och för flera andra. Perfekt, med andra ord. Knixigt, javisst. En och annan svordom så klart.. man blir ju lite sur på sig själv när man inte behåller ordentligt fokus. Skärpning!

Vi rajdade vidare mot Bosön där vi fick prova på delar av Lidingöloppet MTB, eller snarare den del av Lidingöloppet som faktiskt är riktig MTB (resten är ju grus, grus och åter grus..). Det var så kul så vi cyklade en nerfart två gånger innan det bar vidare i ”rännan” ner mot båtklubben och så avslutningen på det.

Kanonkväll i gott sällskap och alldeles lagom för en småförkyld rackare som en själv. Detta bådar gott inför säsongen!

Angelica har också bloggat om kvällen (och mer därtill)

Strava

IMG_6170 IMG_6176 IMG_6187 IMG_6188

Written by Martin SE

6 mars, 2014 den 22:09

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: