Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Känd från Touren

leave a comment »

Idag fortsätter Tour de France i Pyrenéerna och avslutningsberget på dagens etapp är mäktiga Pla d’Adet – kanske en av de sjukaste och jobbigaste stigningarna jag någonsin cyklat. Jag och Angelica var nämligen där och cyklade förra sommaren.

Då var det över 40 grader och det var näst intill övermäktigt första 7 km som har ett snitt på någonstans kring 10 %. Tänk dig ingen skugga någonstans heller på det.. vattenfallen vid sidan av vägen var sköna, om vi säger det så. Trots det svåra längtar jag tillbaka. Efter Pla d’Adet fortsatte vi några timmar till och njöt av fler klassiska stigningar. Men det är här Tour de France-etappen avslutas idag!

Bjuder på några bilder från stigningen förra året.

IMG_3867 IMG_3869 IMG_3871 IMG_3872 IMG_3875

Written by Martin SE

23 juli, 2014 den 14:07

Publicerat i Övrigt, Proffscykling

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: