Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Hyggligt händelserikt i Fiskartorpet..

leave a comment »

IMG_6364

Tisdag = ny kvällsträning med Maltes cykel. Kl 19 kör vi, på tisdagar lite snabbare så det passar dem som vill ha lite fart i benen!

Ikväll vart vi fem tappra som trotsade kylan och förkylningstendenser. Vi styrde omgående mot Fiskartorpet för att köra TT-banan där – kort, backig och intensiv. Tyvärr ligger det ett träd 10 m in från banans start och detta träd måste man under, efter det är det fritt fram att gasa på 🙂

Rätt kul egentligen hur livrädd jag var för det lilla drop:et i hoppbacken för ett halvår sedan i Fiskartorpet och idag fixar det lekande lätt utan att blinka.. dock krävs fortsatt övning på första långa uppförsbacken och så klart trappan (som dock verkar lätt att fixa på 29″).

Efter ett halvsnabbt varv i Fiskartorpet gled vi vidare mot Lappis och vad som skulle visa sig en småknepig stig där, längsmed vattnet. Först tar Hasse fel spår och hamnar i skogen, eller snarare 2 m längre nerför kullen. Sedan tänkte jag att lite blött på skrå över hällar inte skulle vara för knepigt och fick sota för det. Aj satan när knät tog smällen och strax därefter vart bakdäcket helt platt med 🙂

Så – hyggligt händelserikt. Min punktering var också en variant.. slangen satt fast i däcket och gick knappt att få loss! Någon hade sprutat punkaguck i slangen och sedan låtit grejorna ligga.. aja baja.

Trevlig kväll med Maltes-gänget!

IMG_6368
Olof på en tidig Giant Trance!

IMG_6373
Hasse ute i busken. Oklart om han knäckte trädstammen eller inte.. men han rullade vidare lätt efteråt ändå 🙂

IMG_6365

Written by Martin SE

11 mars, 2014 den 21:58

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: