Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Lidingö levererar

leave a comment »

1460946_10152079038443246_1372714472_n
Bygger lite stig.. (Foto: Peter H)

Imorse mötte jag upp Peter Hampus för en kortare MTB-tur på Lidingö. Vi cyklade numera klassiska Grönsta och Bosön-slingan känd från Lidingö MTB innan jag stack iväg solo till ett vått och dystert Stockby.

Grönsta vet ni att jag älskar – det är varierat, det är oftast torrt och det är det största stigsystemet på Lidingö (väl?!). Bosön-slingan är riktigt skön med motionsspår uppför, sedan lite mer teknisk stig uppför och så skön utförskörning på det. Stockby erbjuder några snabbare och lite mer tekniska spår.

Peter är numera helsponsrad (nåja) av BMC. Både MTB och landsvägshoj alltså (när blir det ny CX, Peter?). Han ska snart iväg och cykla Flandern Runt på sin BMC Gran Fondo-hoj så vi har inte sett honom så mycket i skogarna på sistone – men idag kom han ut i alla fall 😀

Det blev rätt skönt prat och följsam cykling i vårsolen. Liten försmak av vad som komma skall under våren!

Jag ville testa min Scott Scale 710 i lite högre farter så jag fortsatte ett varv på långa slingan i Stockby. Jag hade tänkt fler varv egentligen, men det var så otroligt lerigt och blött i Stockby och jag hade lite känningar i en muskel, så det blev bara ett snabbt varv. Lite drygt halvminuten långsammare än min rekordtid från i september när det var helt torrt, så det ska nog gå att kunna kapa några minuter på denna slinga framöver!

Väl hemma blev det schysst matlåda från gårdagen: fläskytterfilé thai style med sötsur sås och ris.

IMG_6562 IMG_6563 IMG_6564

Written by Martin SE

23 mars, 2014 den 14:34

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: